Hoy es 21 de abril y se habla de MERCADONA JUAN ROIG carlos fabra azulejo mercury cerámica

Benicarló torna a obrir per a l'estudi la biblioteca Manel Garcia Grau

6/04/2021 - 

CASTELLÓ. A partir d'aquest dimarts, la Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló es torna a obrir per a l’estudi de dilluns a divendres de 9.00 a 20.00 hores, amb un aforament màxim de 30 persones, entre les persones usuàries i el personal del servei i de neteja. Únicament es tancarà de 14.00 a 15.00 hores per a netejar i desinfectar la instal·lació. Una altra de les novetats és l’horari per al servei de préstec i devolució de llibres, que passa a ser de 9.00 a 15.00 hores. Els llibres tornats a la biblioteca es mantindran en un període de quarantena de 3 dies.

En les zones amb taules per a consulta o estudi i en les sales juvenils es podran posar dos persones per cada taula gran. Es posaran números que correspondran amb el de la cita prèvia i quan la persona que ha utilitzat la taula la deixe es tindrà que desinfectar la zona, si no es pot fer la desinfecció el lloc quedarà inutilitzat fins que es realitze la desinfecció.

Per la seua part, la zona infantil estarà situada en la zona de premsa, i es podrà ubicar un xiquet i un acompanyant per taula. També es desinfectarà l’espai una vegada la persona que l’ha utilitzat el deixe. Per altra banda, continuarà tancat al públic el fons bibliogràfic i documental, la zona de premsa, les sales infantils, la zona d'ordinadors públics i la sala d'investigació.

Noticias relacionadas

next