15 de desembre al teatre payà

Borriana 'descobreix l'illa del tresor' de la mà de la companyia Màgic 6

9/12/2019 - 

CASTELLÓ. Amb l'arribada del desembre, la regidoria de cultura de Borriana inicia el Nadal amb un musical dirigit a tota la família. Descobrint l'Illa del tresor, de la companyia teatral Màgic 6, pujarà a l’escenari el proper diumenge dia 15 de desembre a les 18 hores al teatre Payà.

La representació explica la història de Roberto, un xiquet malaltús que passa la major part dels seus dies de postgrau al llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, moguts per l'enveja, decideixen entrar a casa per fer-se amb la seua fantàstica col·lecció de medalles just la nit en què ell no hi havia d’estar. Però la seua sorpresa serà enorme en descobrir que el jove continua a casa. A partir d'aquest moment, el jove Roberto els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat.

Màgic 6 és una companyia valenciana que va nàixer a Cullera el 1998 amb la posada en escena de diferents espectacles de sala i de carrer dirigits especialment a un públic infantil i familiar, tot i que ho ha combinat també la creació de muntatges per a un públic més adult. Especialitzats en productes de mitjà-gran format, Màgic 6 ha sabut impregnar-ho d'un segell molt personalitzat en el qual la música, tes cançons, les impactants escenografies, els dissenys de vestuari i il·luminació, i l'aposta per una acurada posada en escena han caracteritzat cadascun dels seus espectacles.

Noticias relacionadas

next