Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Castelló organitza una jornada sobre aus migratòries en el Molí la Font 

10/10/2019 - 

CASTELLÓ. La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat per al diumenge 20 d'octubre una nova activitat dins de la campanya Celebrem amb la Natura. En aquesta ocasió ha programat una xarrada i un taller sobre ocells en el Molí la Font amb motiu del Dia Mundial de les Aus Migratòries.  

La iniciativa que impulsa la regidoría de Fernando Navarro es desenvoluparà a partir de les 10.30 hores. En la primera part hi haurà una explicació que versarà sobre les diferents espècies d'aus que es poden trobar en els entorns naturals i urbans de Castelló, segons expliquen des de l'Ajuntament en un comunicat.

A continuació, els assistents participaran en un taller en el qual aprendran a col·locar una caixa niu. Els participants, a més, s'encarregaran de decorar cadascuna de les mateixes i li la podran emportar a les seues cases.

Enguany cal destacar que aquesta jornada es desenvoluparà en un dels paratges emblemàtics de la ciutat com el Molí la Font.

Celebrem la Natura commemora la celebració de diversos dies mediambientals a nivell global, amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni natural i consciències en valors del medi ambient i la sostenibilitat.

next