Compromís per Moncofa considera que la pujada d'impostos respòn a la "mala previsió" del PP 

La coalició valencianista creu que la pujada d'impostos "te a veure amb la pujada de sous de l'equip de govern"

24/10/2019 - 

CASTELLÓ.L’Ajuntament de Moncofa aprovarà la petició d’un préstec bancari per valor de 314.724 euros i un augment dels impostos de l’IBI i de circulació de vehicles per un muntant de 400.000 euros. El portaveu municipal de Compromís per Moncofa Raül Borràs lamenta la “mala previsió econòmica del Partit Popular”  i ha afirmat que “Moncofa ha de pagar el conveni de la dessaladora, el PAI Belcaire Sud, reconstruir gran part del seu clavegueram i fer front a una gran quantitat de sentències urbanístiques que estan pendents, però això ja ho sabíem tots des de fa anys i el PP mentrestant ha estat governant per a guanyar les següents eleccions amb la baixada sistemàtica d’impostos”.

Borràs critica que “els impostos no han de ser baixos “per se” sinó els justos per a tindre els serveis que necessita el poble i poder fer front als problemes que ens afecten de manera col·lectiva creixent dins de les nostres possibilitats i tenint en compte la nostra conjuntura actual”. Per a la coalició valencianista el Partit Popular s’ha dedicat “al populisme”.

Pel regidor valencianista Raül Borràs “resulta paradigmàtic que el préstec de legislatura demanat per fer front a les despeses de les sentències judicials siga pràcticament igual monetàriament a l’augment resultant de les nòmines de l’equip de govern per a esta legislatura i que arriba als 332.000 euros”.

En aquest sentit, Borràs assenyala que “l’augment de l’IBI als veïns té molt a vore amb esta pujada de sous, amb els rebuts innecessaris de l’aigua dessalada, amb el contracte de socorrisme fora de mercat, amb la manca de licitacions de contractes, amb no aplicar mocions plenàries aprovades per a cobrar a les terrasses dels bars per usar terrenys públics pel seu benefici o el no cobrar a les grans empreses d’energia o de telecomunicacions pel seu cablejat aeri”.

Segons Borràs “el PP disfressa la seua mala previsió econòmica i les seues errades en la gestió municipal culpant únicament a l’herència rebuda tal i com nosaltres avisàrem en juliol, quan ells també són responsables de la situació econòmica actual”.

Noticias relacionadas

next