el 5 de febrer

El Palau de la Música prepara un nou concert en l'Auditori a càrrec de l'Orquestra de València

29/01/2021 - 

CASTELLÓ. El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració, entre l'Institut Valencià de Cultura i el Palau de la Música, per a l'organització d'un concert a càrrec de l'Orquestra de València. El concert tindrà lloc el pròxim dia 5 de febrer a les 19.00 hores a la Sala Simfònica de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló. 

El Palau de la Música es compromet a assumir les despeses derivades del concert, del caixet del director Ramón Tebar i del violoncel·lista Daniel Müller-Schott, així com els costos de l'orquestra i les dietes, entre altres. També haurà d'assumir les obligacions dels artistes de caràcter fiscal, laboral i civil.

Per la seua banda, l'Institut Valencià de Cultura aporta a aquest 29.682 euros i es compromet a sufragar les despeses per a la celebració del concert, així com a aportar el material d'il·luminació i so i el personal tècnic. A més, es farà càrrec de la publicitat, cartells i programes, i determinarà el preu de les entrades i els descomptes que s'aplicaran.

Per al desenvolupament del conveni es crearà una comissió de seguiment, vigilància i control composta per dos tècnics designats per cada una de les parts.


Noticias relacionadas

next