X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

El Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó porta el folklore i la tradició a la Plaça Major

13/05/2019 - 

CASTELLÓ. Castelló ha acollit el Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó aquest cap de setmana a la Plaça Major amb la seua 36ª edició.  El bon temps ha acompanyat les jornades del festival i ha permès la gran acollida per part del públic assistent.

La capital de la Plana s’ha impregnat de música i dansa durant tot el cap de setmana. Els grups participants, representants d’alguns dels diferents territoris de l’Antic Regne d’Aragó com Catalunya, Aragó, Illes Balears i País Valencià i Illes Canàries com a convidats, amb la resta dels grups locals de Castelló membres de la Federació de Grups Folklòrics, han pogut gaudir de la convivència i germanor que aquesta cita comporta gràcies a l’esperit i unió dels membres del Comitè Organitzador del Festival.

Aquest festival és una mostra d’alt nivell cultural i així ha quedat patent amb les actuacions dels grups que han mostrat les seues danses.

El Comitè Organitzador festeja l’èxit d’enguany, amb la responsabilitat afegida pel conveni signat amb la regidoria de cultura patrocinant l’esdeveniment, a la que li agraeixen el suport i confiança. Els membres del Comitè ja es posen mans a l’obra per organitzar la 37ª edició del festival de l’any vinent, segons manifesten els organitzadors en un comunicat. 


next