Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

El pròxim divendres 17 d’abril

El cantant valencià Jonatan Penalba llança 'M'aclame a tu'

Es tracta del primer single del seu segón disc, Reversions

17/04/2020 - 

VALÈNCIA. El cantant valencià Jonatan Penalba presenta el seu nou single, primer de Reversions, el seu segon disc. En concret, es tracta del tema M’aclame a tu, amb lletra del poeta Vicent Andrés Estellés, i que Ovidi Montllor va popularatizar amb la versió que en va fer l’any 1980.

Els músics que acompanyen a Jonatan Penalba en aquest tema són Josep Bas (bateria), Pere Ródenas (baix guitarres), Hèctor Peropadre (llaüt acordió), Tony Molina (trompeta i trombó), i Pablo Gisbert (guitarra).

Nascut l’any 1991 en la localitat valenciana de l’Alcúdia, en la comarca de la Ribera Alta, Jonatan Penalba ja és un veterà en el món de la cançó, malgrat la seua joventut. I és que molt aviat es va introduir en el món de la música tradicional, i s’ha foguejat en multitud d’actuacions en els escenaris més diversos. L’any 2018 publica el seu primer disc, De soca-rel (Temps Record), i en només dos anys s’ha convertit en la gran revelació de la música folk valenciana, on ocupa ja un lloc ben destacat. El disc Reversions, editat novament pel segell Temps Record, es publicarà el pròxim 15 de maig.


Noticias relacionadas

tras un año en silencio

Zoo regresa con 'Avant'

Por  - 

Los valencianos afianzan cada vez más un estilo con su propio sello: estrofas rapeadas sobre bases electrónicas, acompañados de sonidos enérgicos, guitarras y bajos

next