aquest diumenge a la plaça major

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat torna a Vila-real amb una vintena d'entitats i ONG

16/10/2019 - 

CASTELLÓ. La novena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat convertirà la plaça Major de Vila-real en un punt de trobada per a la cooperació i la inclusió, amb nombroses activitats durant tota la jornada d'aquest pròxim diumenge 20 d'octubre. Tal i com ha informat el consistori de la ciutat, al voltant d'una vintena d'entitats socials i ONG han confirmat la seua participació en aquest esdeveniment, impulsat des de la Regidoria de Serveis Socials.

El regidor responsable de l'àrea, Álvaro Escorihuela, qui recentment ha sigut elegit president del Fons Valencià per la Solidaritat, destaca el compromís que l'Ajuntament de Vila-real manté amb totes les associacions i col·lectius que treballen per les persones “tant en l'àmbit local com des de la cooperació internacional, perquè som conscients de la necessitat de col·laborar per a aconseguir una societat cada dia més inclusiva”. A més, ha subratllat la necessitat d'aquesta mena de trobades per a donar a conéixer el treball d'ONG i associacions i contribuir al fet que vaja creixent la xarxa de voluntariat.

La Fira de la Solidaritat i del Voluntariat s'instal·larà aquest diumenge en la plaça Major a partir de les 10 del matí i durant tota la jornada s'han previst activitats en els diferents estands, on a més es facilitarà informació de les activitats i projectes de cadascuna de les entitats participants. Així, es realitzaran tallers infantils de manualitats i jocs i des de la Regidoria de Serveis Socials s'ha programat l'actuació de PayaSOSospital a les 12.30 hores, mentre que l'animació de la vesprada serà a càrrec de la Glüps Band, a les 18 hores, també en la plaça Major.

De la mà de l'ONG Edc Natura, a les 12 hores tindrà lloc una sessió de taitxí, mentre que Alcer Castalia tindrà instal·lat un punt de salut durant tot el dia per a la presa de tensió i mesurament de glucosa en el seu estand, entre altres activitats programades.

Les entitats participants en la novena edició de la fira seran: Acudim, Fundación Vicente Ferrer, Fundación Globalis, Amics de Palanques, Edc Natura-Fundació Omacha, Asociación Parkinson de Castellón, Asociación Niños de Ucrania, AFA Castellón, Aspas Castellón, Creu Roja Vila-real, Pintando el camino en rosa-Aspanion, Alcer Castalia, Asociación Síndrome de Down, Afervil, Asociación Española Contra el Cáncer, Avaf, Pankara Ecoglobal, Amor en Acció, Fons Valencià per la Solidaritat, Asociación Andrea Carballo Claramonte, Oficina Oapmi-Pangea.

Noticias relacionadas

next