les funcions seran dissabtes a les 20.00 i diumenges a les 19.00 hores

Les companyies amateurs conquisten el Raval amb la nova etapa de 'Castelló a Escena' 

18/09/2020 - 

CASTELLÓ. El Teatre del Raval acollirà a partir d'aquest dissabte les obres de la 28ª edició del cicle 'Castelló a Escena', la qual va haver de ser interrompuda per l’estat d’alarma. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha reprogramat per als mesos de setembre i octubre les peces teatrals de les companyies amateurs que es van haver d'ajornar al març i l’abril. D'aquesta manera, el Raval acollirà les funcions de sis companyies amateurs de Castelló: Fadrell, L'enfilat, Brau Blocau, Entre Bastidores, Baladre i El Cresol, les quals van haver de suspendre les actuacions a causa de la pandèmia. Les obres seran els dissabtes a les 20.00 hores i els diumenges a les 19.00 hores.

Així, dissabte 19 de setembre es reprèn la programació al Raval amb la primera obra de la nova etapa de Castelló a Escena, de la mà de la companyia Fadrell, la qual interpretarà Nelo Bacora. Diumenge 20, tornaran a pujar a l'escenari amb De Rebot.

La companyia L'enfilat serà la següent a actuar amb l'obra Una sogra de castanyola els dies 26 i 27 de setembre. El mes d'octubre l'obrirà Brau Blocau amb El Crédito els dies 3 i 4, mentre que el cap de setmana següent, la companyia Entre Bastidores representarà la peça Una lección de historia, prevista per als dies 10 i 11 d'octubre.

En la recta final d’aquest Castelló a Escena, la companyia Baladre representarà El fantasma del meu marit els dies 17 i 18 d'octubre. La companyia El Cresol pujarà al l’escenari del Raval per interpretar El enfermo imaginario i La barca sin pescador, programades per als dies 24 i 25 d'octubre com a tancament del cicle de teatre amateur.

Noticias relacionadas

next