compta amb una dotació de 472.000 euros

Les empreses de Benicarló ja poden sol·licitar les ajudes de la fase dos del Pla Parèntesi

7/06/2021 - 

CASTELLÓ. Benicarló obri la segona convocatoria del Pla Parèntesi amb una dotació económica de 471.995,52 euros.Les persones treballadores autònomes i les microempreses de Benicarló de menys de 10 persones treballadores, incloses en sectors com el comerç, el transport, l’hostaleria, la restauració o l’oci podran acollir-se a esta segona convocatoria que ha posat en marxa l’Ajuntament de Benicarló.

Així ho han anunciat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que han explicat que "aquesta segona convocatòria manté els sectors que ja es van incloure en la primera fase, per si alguna empresa no haguera pogut presentar la sol·licitud, i ha incorporat sectors nous com el comerç i el transport, que no s’havien pogut beneficiar de l’anterior línia d’ajudes".

Segons informa en un comunicat el consistori, les ajudes ja es poden presentar d’avui mateix i fins al 28 de juny inclòs i contemplen, igual que en l’anterior edició, que cada persona autònoma o microempresa rebrà una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020. 

Com a condicions principals per a optar a les ajudes, les empreses no han d’haver resultat beneficiades en la primera convocatòria i han d’estar incloses en l’Annex 1 de les bases. 

L’alcaldessa ha assegurat que "aquestes ajudes tenen un objectiu molt clar, que és evitar conseqüències irreversibles per a l’economia de Benicarló" i ha volgut remarcar que "són una aposta molt clara pels sectors econòmics de la nostra ciutat". 

S'admentran totes les sol·licituds

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica ha detallat que "en el cas de la segona convocatòria de les Ajudes Parèntesi que ara presentem, s’admetran totes les sol·licituds presentades en temps i forma, de manera que ningú es quedarà fora per presentar-les l’últim dia". Sánchez també ha recordat que "igual que en l’anterior convocatòria, s’eximeix a les empreses d’estar al corrent de pagament amb les administracions".  

Les sol·licituds s’han de presentar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, però les persones que no estiguen obligades a relacionar-se amb l’administració per mitjans electrònics podran presentar la sol·licitud de forma presencial al Registre General de l’Ajuntament, demanant cita prèvia a través del web o del telèfon 964 47 00 50 (ext. 0136).

next