programació durant tot el cap de setmana

Nules viu un Dia del Llibre amb activitats per a fomentar la lectura entre tots els públics

22/04/2021 - 

CASTELLÓ. Nules prepara una programació completa per a fomentar la lectura amb motiu del Día del Llibre. Per a encetar aquests dies literaris, divendres dia 23 d’abril, a les 18:00 hores, al Mercat Municipal tindrà lloc una sessió de conta-contes. De manera que, els xiquets i les xiquetes, de 7 a 11 anys, podran assistir a la representació  en valencià del llibre Moby Dick. Al finalitzar els assistents rebran un llibre en valencià.

Seguidament, a les 18:30 hores, s’inaugurarà l’exposició El Quixot vist per Fandos de l’artista Manuel Martí Fandos. A través d’aquesta mostra, que compta amb 49 dibuixos sobre el Quixot, l’espectador podrà gaudir de les aventures del gentilhome cavaller d’una manera diferent. Aquesta exposició es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” fins al 2 de maig amb aforament limitat.

Nules Negre

Per altra banda, també aquest cap de setmana seguirà la programació emmarcada en el Festival Nules Negre, de fet a les 19:30 hores, al Saló Multifuncional, es projectarà el curt La chica a la que no supiste amar, on estarà present la seua directora, la periodista i escriptora Marta Robles.

Finalment, el dissabte 24 i el diumenge 25, a les 18:30 hores, la periodista i escriptora, Pepa Bueno, i la periodista i l’escriptora local, Mónica Mira, respectivament, presentaran les seues últimes obres al Mercat Municipal.

"L’any passat no es va poder realitzar cap activitat relacionada amb el Dia del Llibre a causa de la pandèmia, però enguany es podrà dur a terme aquesta programació respectant les mesures sanitàries pertinents", avisen des del consistori.

Noticias relacionadas

next