Ports licitarà el projecte per a convertir les antigues casetes de mariners de Benicarló en un passeig

3/03/2021 - 

CASTELLÓ. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha reunit amb la nova directora general de Ports, Aeroports i Costes, María Luisa Martínez, per tal de tractar les novetats relacionades amb els informes que la Direcció General de Ports ha d’elaborar sobre el Pla General Estructural i per a tractar també les diverses actuacions de transformació previstes per al port de Benicarló. A la reunió, que s’ha celebrat en les dependències de la Generalitat Valenciana al port de Benicarló, també ha assistit la subdirectora de Ports, Pilar Álvarez, i un tècnic de la Direcció General de Ports.

Pel que fa als projectes, el primer que sortirà a licitació en breu és la reconversió de les antigues casetes dels mariners en un passeig per a vianants que, segons ha ressaltat Miralles "contribuirà a millorar la imatge del port tant des de la llotja com des de la platja del Morrongo". Una vegada elaborat el projecte, la Generalitat Valenciana ja podrà incloure’l als seus pressupostos.

El segon dels projectes dels quals s’ha parlat és el Pla d’utilització d’espais portuaris, que també es licitarà pròximament i que contribuirà a millorar la integració entre el port i la ciutat. Per últim, el tercer projecte que la Generalitat té previst dur a terme es la millora de la zona de platja que va des de l’escullera del port fins a la desembocadura de la rambla de Cervera, amb la qual cosa es milloraria la imatge del tram de costa.

Noticias relacionadas

next