el museu de belles arts acull l'exposició fins al 25 d'agost

'Quan dormen els arbres': l'amor propi pel territori a través de l'objectiu de Lluís Ibáñez

21/06/2019 - 

CASTELLÓ. L' Ateneu de Natura ha recuperat algunes fotografies de Lluís Ibáñez Melià en l'exposició 'Quan dormen els arbres', un projecte que Ibáñez va encetar fa anys en el que ha fotografiat arbres amb nom propi. L'exposició, que es va inaugurar el passat dijous, es podrá visitar fins al 25 d'agost a la Sala Vestíbul del Museu de Belles Arts de Castelló (MBACAS).

"Al darrere, hi ha una reflexió profunda sobre el paisatge i la interacció entre els humans i l’espai. Al davant, l’amor pel propi territori. Tot passat pel sedàs de la seua estètica, en aquest treball, clàssica, sòbria, elaborada sense que es note, i amb un punt de preciosisme" així descriuen desde el MBACAS aquesta obra.

Desde l'organització expliquen que aquest recull de fotografies ve motivat per l'estima al patrimoni natural. "Si, al remat, us mireu amb bons ulls els arbres, haurà valgut la pena. Deixeu-vos portar: mireu-ho i ja està. No hem establit cap compromís. No és el mateix que viure-ho, és cert, però si per uns instants obriu bé els ulls i deixeu navegar el cervell us podreu fer una idea petita d’allò que se sent quan dormen els arbres al cor de la Tinença" aconsellen desde l'Ateneu per tal de gaudir de l'exposició.

next