Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Vila-real aprova destinar 120.000 euros a la millora i modernització de dos nous polígons industrials

14/05/2019 - 

VILA-REAL. L' Ajuntament de Vila-real ha celebrat un Ple extraordinari en el qual s'ha aprovat aportar 120.000 euros, de dues noves ajudes de l'IVACE, que permetran millorar i modernitzar els polígons industrials del Reg Nou i la Travessa.

En aquest sentit, cal assenyalar que des de la Generalitat s'aporten 61.000 euros per al de Reg Nou (l'Ajuntament afig 40.000) i 120.000 per a la Travessa (l'Ajuntament aporta 80.000). Aquestes ajudes es sumen a les ja concedides per als polígons de la Carretera d'Onda, Molí Nou i les Voltes: en total quasi tres milions d'euros.

Així mateix, el Ple ha ratificat de forma definitiva l'expedient de suplements de crèdit finançat amb romanent de tresoreria aprovat recentment, després de desestimar un recurs de reposició que es va presentar durant el període d'exposició pública. Cal recordar que l'expedient ascendeix a 4,3 milions d'euros, dels quals al voltant de dos milions es destinen al pagament de factures pendents de l'últim trimestre de l'any passat, mentre que la resta es distribueix entre les diferents regidories per a prestar serveis.


next