À Punt ofereix diumenge la visita del Castelló a l'Osasuna Promesas

18/01/2023 - 

CASTELLÓ. La Finestra Esportiva de la televisió d’À Punt s’obri aquest pròxim diumenge a partir de les 18:00 hores per a oferir el duel que disputarà el CE Castelló a casa del filial de l’Osasuna, un rival directe en la lluita per l’ascens.

Amb dues ratxes contraposades, els dos equips estan empatats amb 31 punts en la classificació després de 19 partits disputats. El conjunt castellonenc veu en el duel una gran oportunitat per redreçar la ratxa de 6 enfrontaments consecutius sense guanyar. Els orelluts encara es mantenen en el segon lloc de la classificació, tot i que només han sumat 4 dels últims 18 punts disputats.

Per la seua part, l’Osasuna Promeses és un dels equips més regulars com a local, ja que ha guanyat 6 dels 9 partits disputats. A sa casa, el conjunt navarrés sols ha cedit dues derrotes i un empat.

Raül Pina i Javier Subirats seran els encarregats de transmetre tota l’emoció del gran duel entre dos equips que aspiren a l’ascens.

À Punt continua el 2023 apostant per donar suport i visibilitat als principals enfrontaments dels equips valencians en 1a RFEF, així com als esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

next