X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

'Red On Toys'

Antonio Saura vs. Mickey Mouse: el col·leccionisme i l'art es donen cita en una mateixa mostra a Nules

30/11/2018 - 

CASTELLÓ. Red On Toys és el resultat de la intersecció d’Art, Toys i Artoys en la col·lecció de Juan Redón, arquitecte i col·leccionista. Una mostra que es pot visitar a Nules fins al proper 8 de desembre a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó. "Es tracta, a més, d'una exposició molt reconeguda en el món de l’Art Modern, de fet part de la col·lecció d’art contemporani de Juan Redón i està dipositada a ARTIUM de Vitòria i a l’IVAM de València”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Ramon Canut.

En aquest cas, es pot gaudir d’obres d’Antonio Saura, Eduardo Arroyo, entre d’altres que es troben al costat de figures de plàstic de Mickey Mouse, Batman o Astro Boy; Artoys de kaws, Ron English, Gary baseman, Tim Biskup o Kozick; rodejats de fotos de Liliana Portes, L.Bayol-Thémines o Eugenio Vizuete.

El projecte està organitzat per la Fundació Caixa Castelló i es pot visitar en horari de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores i dissabte i diumenge matí d’11:00 a 14:00 hores i vesprada de 17:00 a 20:00 hores.


Noticias relacionadas

next