l'1 d'octubre

Arranca el feCStival amb molta música local i grups emergents

30/09/2022 - 

CASTELLÓ. El feCStival celebra aquest dissabte la seua novena edició, recuperant el seu format habitual: activitats familiars al matí, concerts de grups locals i grups emergents nacionals a la tarda i nit, foodtrucks i l'ambient més festiu. El Parc Rafalafena de Castelló obrirà les seves portes a les 11.00 amb un desplegament de més d'una trentena d'activitats dirigides a nenes i nens d'1 a 12 anys: circuits inflables, contacontes, balls, tallers de cuina, activitats sostenibles com la creació d'un hort o la realització d'instruments musicals amb material reciclat, batukada i fins a un torneig de videojocs.

A les 17.00 donarà principi la programació de concerts. L'objectiu del festival, en aquest sentit, és fomentar el descobriment de nova música i programar bandes emergents anés dels circuits més tradicionals, a més de grups i artistes locals. Es pujaran a l'escenari d'aquesta novena edició de feCStival, que es preveu molt guitarrera, els castellonencs Dry River, Annacrusa, Sao i els nacionals Fresquito i Mango, Shego i Biela.

El cartell de feCStival s'acaba de tancar amb la participació de Fat Gordon dj, un dels discjòqueis més remarcables en l'escena valenciana, la sessió de la qual es desgranarà durant tota la jornada de concerts, entre actuació i actuació, la qual cosa assegura una jornada de música senar-stop fins a les 2.00 de la matinada. Això unit a una zona de foodtrucks, una zona chillout i l'entorn natural del Parc Rafalafena conformen les claus d'un festival ja consolidat a la ciutat.

feCStival compta amb el suport del Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, Vibra Mahou, Fundació Dávalos-Fletcher, Trina, Reciplasa, Kasmani Electrodomèstics, Estepark, Todojuguete, Kids&Us i la col·laboració de Respira Comunicació i CSA Ambulàncies.

Noticias relacionadas

next