enmig de la naturalesa

Betxí estudia instal·lar un càmping d’habitacions bombolla

11/03/2023 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Betxí ha rebut esta setmana la proposta a través d’una Declaració d'Interès Comunitari (DIC) per a la construcció d'un càmping de luxe amb habitacions bombolla que s'instal·laria en la zona de la Mina, als peus de la Serra d’Espadà, dins d’un paisatge idíl·lic entre la naturalesa per a observar les estrelles.

Aquests complexos han guanyat molta popularitat en els últims anys pels visitants apassionats per la naturalesa, per l'astrologia i el turisme sostenible. Amb habitacions integrades completament en l'ambient, aquests càmpings tenen un impacte mínim en l'ecosistema.

La localitat de la Plana Baixa és un lloc idoni per a aquest tipus d'allotjaments turístics, ja que compta amb zones naturals, no excessivament muntanyenques, i amb una gran quantitat de rutes de senderisme que recórrer, una altra de les activitats que busquen molts dels hostes d'aquests càmpings. A més, la proximitat a la mar és un altre dels seus grans atractius.

Fonts municipals han assenyalat que el consistori recolzarà la proposta perquè és un dels pocs municipis de la Plana que no compta amb cap instal·lació per acollir visitants i a més es stracta d’una proposta "innovadora, sostenible i de gran qualitat que a més a més donarà diversos llocs de treball a la població". 

Noticias relacionadas

next