L'obra està sufragada per la Diputació de Castelló

Betxí licita per 250.000 euros la segona fase de la remodelació integral de l'Avinguda Primer de Maig  

18/11/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Betxí ha comunicat que ha tret a licitació la segona fase de la remodelació integral de l'Avinguda Primer de Maig, que consistirà en la reforma de la part sud de la via més concorreguda del municipi. El principal projecte d'urbanisme d'enguany inicia d'aquesta manera la seua recta final.

Els treballs suposen una inversió de més de 250.000 euros, sufragats al cent per cent per la Diputació de Castelló, dins del pla Avança. És un projecte continuista de la primera fase que va finalitzar al setembre. A més, aquest projecte enllaçarà amb les obres de remodelació del Carrer Vilavella, de manera que connectarà amb la fàbrica Exagres i millorarà l'accés al polígon industrial.

Primera fase

Cal recordar que, en la primera fase centrada en la zona nord de l'avinguda es van augmentar les places d'aparcament, es van eixamplar les voreres, es van instal·lar zones de vegetació i es va crear la Plaça de la Palmera.

L'alcalde del municipi, Alfred Remolar, ha destacat que “continuem avançant amb inversions que milloren la qualitat de vida de la nostra localitat i gràcies a l'ajuda de la Diputació de Castelló completarem un dels projectes més importants d'aquesta legislatura, com és la reforma integral de l'Avinguda Primer de Maig”. 

La remodelació de la principal via del poble és una aposta per la sostenibilitat. En aquest sentit, Remolar ha assenyalat que “aquest projecte suposa una nova visió de mobilitat urbana, amb espais més amplis per a les persones i un carril bici que creua de nord a sud el municipi”.

Noticias relacionadas

next