Blanch destaca que la presència d'Amparo Marco en l'executiva del PSOE projectarà Castelló

17/10/2021 - 

CASTELLÓ. El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, en el seu nom i en el de tota l'executiva provincial, ha traslladat a l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, la felicitació per haver sigut designada per a formar part de la nova executiva del secretari general del PSOE i president del Govern, Pedro Sánchez. Marco encapçalarà la secretaria d'Emprenedoria i Impacte Social i la seua presència en la Comissió Executiva Federal (CEF) "serà projecció, renovació, futur i llum de progrés per a les comarques de Castelló", ha assenyalat Ernest Blanch.

Blanch ha assenyalat que es tracta d'una "gran notícia per als alcaldes i alcaldesses, i sobretot per a la gent de Castelló, que tindran en Amparo Marco una gran representant i defensora del municipalisme en l'òrgan més important del nostre partit, com és l'Executiva Federal, i on es continuarà portant la veu de Castelló". "El nomenament de Marco suposa una nova generació de polítics en una referenciació clarament municipalista que ens col·loca en la millor de les posicions perquè aqueixa bona posició que hem mantingut en els últims anys entre el federal i la província en matèria política continue i augmente les perspectives i el benefici polític per a tots els veïns i veïnes de Castelló", ha afegit Blanch.

El dirigent socialista a les comarques de Castelló ha apuntat que el nomenament de Marco és, a més, "un exemple més del compromís del Govern d'Espanya per una recuperació justa que s'ha d'aconseguir coneixent i escoltant les aportacions dels nostres alcaldes i alcaldesses per ser la figura més pròxima a la ciutadania, als nostres veïns i veïnes. Ningú millor que elles i ells coneixen les necessitats de la nostra gent", ha afegit.

Polítiques emprenedores

Així mateix, el secretari provincial i delegat en el 40 Congrés de PSOE ha volgut destacar que la secretaria que li ha sigut assignada, Emprenedoria i Impacte Social, "posa l'accent en les polítiques de progrés i avanç que situen a les persones en el centre de l'acció política del partit socialista, una acció que, en estos temps, tindrà a veure amb l'una recuperació sanitària, social i econòmica justa" i ha destacat que l'emprenedoria "és l'eina capdavantera que està al capdavant de tota l'economia de la nostra província".

Des del PSPV provincial assenyalen a més que Amparo Marco també ha sigut nomenada suplent en la Comissió de Governança de la delegació espanyola en el Congrés de Poders Locals i Regionals (CPLR) del Consell d'Europa i ambaixadora de les dones rurals.

Susana Ros, al comité federal

D'altra banda, Blanch ha agraït a la diputada socialista per Castelló en el Congrés, Susana Ros, -que ara estarà en el comité federal- tot el seu intens treball i la labor realitzada durant aquests anys en l'executiva federal defensant els interessos de la província de Castelló i la seua dedicació sense fissures perquè les reivindicacions de la nostra gent arribara als organismes corresponents. "La seua labor ha marcat tota una seriosa de fites en matèries com la violència contra la dona, que l'han convertida en un dels referents polítics del nostre territori", ha conclòs.

next