Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

es difondran a partir d'aquest divendres 

Borriana escriu 10 microrelats des de la quarantena 

14/05/2020 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Borriana proposa 10 microrelats d'autors locals sobre la quarantena, que es difondran a través de les xarxes socials a partir d'aquest divendres dia 15 de maig. Continuant així amb la seua programació cultural on-line amb motiu de l'estat d'alarma produït per l'emergència sanitària.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que el departament de cultura “ha reunit deu escriptors del nostre poble per a proposar-los la creació d'un microrelat on poder plasmar amb les seues paraules la sensació o sensacions que susciten aquests dies que hem passat en quarantena o qualsevol altra història en relació amb aquesta circumstància històrica”. Tots els relats han partit d'un mateix enunciat inicial i cadascun dels participants ha continuat el text amb un límit màxim de cent paraules.

La proposta impulsada des de l'Oficina d'Activitats Culturals de la Regidoria de Cultura farà servir com a suport de transmissió les xarxes socials dedicades a la difusió de la Programació Cultural de Borriana en Facebook i Instagram (Borriana Cultura i borriana_cultura), i començaran a publicar-se demà divendres 15 de maig. En ‘Relats des d'una quarantena’ participen: Iris Almenara, Xavier Constant, Juane Gumbau, Rosabel Gumbau, Alba Juan, Ivan L. Llop, Octavi Monsonís, Jordi Ninot, Glòria Olivares i Joan Pla.

Aquesta iniciativa, ha aclarit Granel, “naix com una mostra literària però també documental, relacionada amb el període de confinament per l'estat d'alarma”. Un camí publicats els relats, els autors els cediran a l'Arxiu Municipal perquè en quede constància en el banc de la memòria creat sobre aquests dies, ha destacat el regidor de l'àrea.

Igualment, la Regidoria de Cultura ha volgut aprofitar l’ocasió per a agrair a tots els músics, artistes, fotògrafs i escriptors que estan col·laborant desinteressadament en les propostes culturals que s'estan programant durant tot el període en què aquest tipus d’activitats no es poden desenvolupar de forma habitual. “És una mostra que la cultura del nostre poble està més viva que mai i que, en acabar tot aquesta situació, serà el moment que els mateixos tornen a estar presents en les activitats culturals de la nostra població”, ha conclòs Granel.


Noticias relacionadas

next