X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

amb Més de 50 actuacions i 500 artistes 

Castelló dóna la benvinguda a la 7ª edició del Trovam!

7/11/2019 - 

CASTELLÓ. La 7ª edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam s'ha inaugurat aquest dijous a l'Auditori en un acte que ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Vicent Marzà, del director de la Fira, Joan Gregori Maria, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, Verònica Rui. La cita, que té lloc fins al 9 de novembre a la ciutat de Castelló i suposa la realització d’activitats professionals i artístiques, aglotina més de 50 actuacions en diferents punts de la ciutat i està reunint a més de 500 professionals que s'han inscrit per poder participar en les jornades on s'abordarà el present i el futur del sector musical.

"La Fira de la música valenciana ja s'ha consolidat en la nostra ciutat com un referent artístic arreu de tot el País Valencià" afirma Ruiz, "gràcies a la gran acceptació i acollida per part dels artistes implicats i sobretot, per part de la ciutadania, han fet del Trovam una cita imprescindible per als amants de la música i les arts escèniques" ha afegit la regidora.

 
Durant les tres jornades, artistes de la talla d'Arantxa Domínguez, Ricardo Belda, Nina Dinamita y La Swing Milicia, La Fúmiga, El Diluvi, Tarta Relena, o Laura Esparza, entre d'altres, posaran la nota musical durant el cap de setmana en els diferents escenaris. El Simfònica, l'escenari Túria, l'escenari Cambra i la Màgic Box se situaran a l'Auditori de Castelló. La plaça Hort dels Corders, acollirà l'escenari À Punt. Se sumen també com a escenaris el Pub Terra, el Teatre Principal i la Plaça Major, que acollirà els concerts del dissabte a la nit.

Noticias relacionadas

del 7 al 9 de noviembre

El Trovam! y su radiografía al sector: la música no puede ser gratuita ni prescindir del diseño

Por  - 

La 7ª edición de la Fira Valenciana de la Música llega como siempre colmada de actividades destinadas a los profesionales del sector. En este artículo profundizamos en dos: el Congreso Estatal de Salas Privadas de Música en Directo que explicará los problemas a los que se enfrentan este tipo de locales y, por otro lado, cómo la capitalidad de València puede ayudar a estrechar el vínculo que siempre ha habido entre música y diseño

next