X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

cinc habitacions amb equip de so i bateria

Castelló obri als músics locals la sala d'assajos i producció Tetuan XIV

11/04/2019 - 

CASTELLÓ. El talent jove de Castelló torna a disposar dels locals municipals d'assaig Tetuan XIV Music Boxs. Un espai gratuït dedicat a compondre i gaudir de la música pel qual ja han passat més de 300 usuaris al llarg de l'any passat. Es tracta de cinc sales condicionades amb equip de so i bateria, les quals seran testimoni del procés de creació i producció de les obres cantades i tocades per joves castellonencs.

Així, l'Ajuntament de Castelló, des de la Regidoria de Joventut, que dirigeix José Luis López, ha reobert aquesta setmana aquests locals, situats en l'edifici de l'antiga llar del soldat en les dependències municipals del Tetuan XIV. A més, l'edil ha avançat que al llarg del trimestre els joves podran assistir a tres xarrades impartides per professionals del sector. “Posem a la disposició dels amants de la música aquests recursos perquè traguen a relluir el seu potencial. A més, les sessions informatives marcaran claus per a l'exercici de les seues habilitats musicals”, ha assenyalat el regidor. En aquest sentit, està previst realitzar tres ponències per a aquest trimestre en horari de dissabte a la vesprada. Així, el 13 d'abril Gema Elagua parlarà sobre creativitat i interpretació; el 18 de maig, Aroa Morcillo oferirà un col·loqui en forma d'actuació sobre les dones en la música; i el dissabte 15 de juny Toni Porcar explicarà les necessitats bàsiques dins d'un grup.

Les sales van dirigides a joves de 12 i 30 anys, sent necessari, en el cas dels grups, el compliment d'aquest requisit d'almenys la meitat dels seus membres. Els locals estan oberts de dilluns a dissabte en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de 18.00 a 22.00 hores, dimecres de 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 22.00 hores, divendres de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 22.00 hores i dissabtes de 17.00 a 22.00 hores.

 

next