Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 14 de julio y se habla de SANIDAD coronavirus jabones beltrán Playas DESCONFINAMIENTO

Celebrem amb la Natura prepara aquest diumenge una jornada de neteja a la platja del Serradal

29/06/2020 - 

CASTELLÓ. Celebrem amb la Natura conscienciarà aquest diumenge, 5 de juliol, contra l'ús del plàstic amb una jornada de neteja i estudi d'aquest residu a la platja del Serradal. La campanya que organitza la Regidoria de Transició Ecològica junt a l'empresa d'ecoturisme Itinerantur programa aquesta iniciativa amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic.

L'activitat tindrà lloc a les 11 hores amb la neteja i una jornada divulgativa sobre l'impacte del residu del plàstic en l'ecosistema marí. A continuació hi haurà un taller de pintura de bosses reutilitzables que els participants es podran emportar a casa i evitar l'ús de bosses de plàstic.

La jornada també servirà per a posar en valor la microreserva de flora de la platja de Serradal, la declaració de la qual va ser aprovada fa un any.

Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web www.naturacastello.es . D'acord amb la normativa sanitària, l'assistència estarà limitada a 30 persones i els participants hauran de portar màscara i complir la distància de seguretat de 1,5 metres. Segons informen en un comunicat, l'organització facilitarà hidrogel.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro impulsa Celebrem amb la Natura amb l'objectiu de donar a conèixer la riquesa natural de Castelló. Fins a final d'any es duran a terme altres 14 activitats, entre altres, tallers, jornades de divulgació, rutes de senderisme o de cicloturisme. Al juliol i setembre hi haurà altres tres cites que havien sigut ajornades per l'Estat d'Alarma; una orientació astronòmica en el Planetari (17 de juliol), una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d'agost) i un dia de conscienciació contra el soroll ( 5 de setembre).

Noticias relacionadas

next