el 24 de novembre

Com es pot compondre música amb un sampler? David Crespo ho esbrina en un taller al Menador

22/11/2018 - 

CASTELLÓN. Menador espai cultural acull dissabte que ve 24 de novembre, de 12:00 a 14:00 hores, un taller per a adults sobre Tractament i funcionalitat del sampler a càrrec de David Crespo (Balago). Aquesta activitat, que s'emmarca en el cicle 'Encontres musicals', és gratuïta, però és necessari realitzar la inscripció prèvia per formulari, correu o cridant per telèfon, ja que l'aforament és reduït. 

La sessió del dissabte constarà d'una classe teòrica i una altra pràctica per a aprendre a tallar, editar i tractar samplers en Live Ableton; a més de construir una cançó utilitzant només mostres d'àudio que provenen d'una font/cançó original.

El sampler és un instrument musical electrònic similar en alguns aspectes a un sintetitzador però que, en lloc de generar sons, utilitza enregistraments (o samples) de sons que són carregades o gravades en el mateix per l'usuari per a ser reproduïdes mitjançant un teclat, un seqüenciador o un altre dispositiu per a interpretar o compondre música. Atès que aquests samples són guardats avui dia mitjançant memòria digital el seu accés és ràpid i senzill. 

Per la seua part, David Crespo és compositor musical i membre del grup Balago, un grup amb una dilatada trajectòria professional que sempre s'ha caracteritzat per la seua constant evolució en el so, cercant obrir nous camins a partir de l'experimentació.


Noticias relacionadas

next