encontre en el menador

Com escriure una cançó? Héctor Arnau, de Las Víctimas Civiles, ho esbrina en un taller

5/06/2019 - 

CASTELLÓ. El Servei d’Activitats Socioculturals (SASC) de la Universitat Jaume I i Born! Music han organitzat un taller per a adults anomenat 'Com escriure una cançó?' inclòs en el cicle Encontres musicals per al dissabte 8 de juny a les 10.30 hores. L’activitat tindrà lloc en el Menador espai cultural a la plaça de l’Hort dels Corders, i l’encarregat d’impartir el taller serà Héctor Arnau, membre del grup musical Las Víctimas Civiles.

La qüestió que es planteja en el taller és un interrogant que ha estat present durant tota la història de la música. Estudiar-la en el seu context obliga a fixar-se en tots els elements que la fan possible i, també, la seua recepció: la manera en què un oïdor s’identifica amb un determinat tema i s’apropia d’ell.

Héctor Arnau és traductor literari i audiovisual. Ha publicat tres llibres de poemes, l’últim dels quals es titula La pasión del hijo apático. El 2015 va fundar el grup de combat-rock Las Víctimas Civiles junt amb membres d’Arthur Caravan i el seu primer LP fou 40 anys d’èxits del postfranquisme espanyolArnau assegura que durant la seua experiència com a traductor ha trobat de tot en el variant món de la cançó popular: des de balbotejos pràcticament incomprensibles convertits en belles cançons fins a tractats d’alta literatura consagrats en sintonies contagioses. Aquestes i altres qüestions són les que es tractaran i debatran al taller de manera pràctica i dinàmica.

Per tal d’assistir és necessària la inscripció a través del formulari que es proporciona a la pàgina web de la Universitat, a través del correu electrònic o per telèfon, ja que l’aforament és reduït.


Noticias relacionadas

next