coincidint amb el 8M

Compromís celebra el 'Concert del Rotllo' de Magdalena amb Rosio Cano i Colomet

1/03/2024 - 

CASTELLÓ. Com ja és tradicional, Compromís per Castelló organitza una nova edició del tradicional 'Concert del Rotllo' durant les Festes de la Magdalena, que enguany coincidirà amb la celebració del dia de la dona, el divendres 8 de març. Tindrà lloc al carrer Sant Fèlix i arriba ja a la seua vint-i-unena edició. Enguany, la castellonenca Rosio Cano i Colomet seran les encarregades de posar el ritme a la nit amb la seua música en valencià.

La portaveu adjunata de Compromís per Castelló, Vera Bou, ha explicat que "com tots els anys és un plaer participar de la festa aportant el nostre granet d'arena amb música local i en valencià. Aquests concerts són la marca de Compromís, són la marca d'allò que volem fomentar, sobretot ara que veiem que des de les institucions torna la persecució i el negacionismo de la nostra cultura pròpia".

Segons Bou, "enguany, com el concert coincideix amb el 8 de març, hem apostat per Rosio Cano i Colomet, dues artistes femenines, per a donar veu a les dones, no sols en les festes sinó durant tot l'any, organitzant una nit de festa alternativa, reivindicativa, feminista i en valencià", ha afirmat l'edil.

Així mateix, des de Compromís per Castelló es recorda que "sempre hem apostat per la música en valencià, ja que es tracta d'un mercat molt reduït dins de l'escena musical i cal potenciar-ho" de la mateixa manera que "fer costat al talent local, com Rosio Cano, originals de Castelló, que acompanyaran a la valenciana Colomet en aquest dia de festa".

Bou ha aprofitat l'oportunitat per a animar "a la gent al fet que vinga a gaudir de la música en la nostra llengua dels grups de Castelló, reivindicatius i combatius que hi haurà en el Concert del Rotllo que hem preparat any rere any amb molta il·lusió des de fa més de 21 anys" ha conclòs la portaveu adjunta de Compromís per Castelló.

Noticias relacionadas

next