Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

a càrrec de la banda municipal

Copland, Shimizu i Barber sonen a Castelló per a recordar les víctimes de la Covid-19

12/09/2020 - 

CASTELLÓ. La Banda Municipal de Castelló ha protagonitzat en el  concert en record de les víctimes de la Covid-19. El tribut ha comptat amb la presència de les autoritats i de la corporació municipal, així com de ciutadans i ciutadanes que s’han acostat a la plaça Hort dels Corders a gaudir del so en directe. 

El de aquest dissabte ha estat els primer concert de la formació d’ençà que es va declarar la crisi sanitària i ha comptat amb un repertori triat ad-hoc per a l’ocasió, delicat, profund i íntim, segons el director de la banda, Marcel Ortega. Han interpretat el 'Fanfare for the Common Man',  d'Aaron Copland; el tema 'Sea of Wisdom', de Daisuke Shimizu, i l'Adagio', de Samuel Barber, en la transcripció de Calvin Cluster.

L’esdeveniment ha comptat amb totes les mesures per garantir la seguretat dels músics i del públic i ha tingut un aforament limitat de vora un centenar de places. El personal de control ha fet passar els assistents per rigorós ordre d’arribada i els seients han estat situats amb una distàncies mínima d’1,5 metres. L’ús de la mascareta ha estat obligatori, així com l’aplicació de gel hidroalcohòlic en accedir.

Noticias relacionadas

next