Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

primer trimestre de 2019

De Pep Gimeno el Botifarra a la quarta edició de l'emac.: així és l'agenda cultural de Borriana 

14/01/2019 - 

CASTELLÓN. No fa ni una setmana que el departament de Cultura de l'Ajuntament de Borriana donava a conèixer les dades de participació de 2018, en el qual l'assistència als espectacles a la ciutat ha augmentat en més d'un vint per cent respecte a l'any anterior. Així, amb l'objectiu de continuar millorant eixes xifres s'ha presentat la primera agenda trimestral de 2019 amb els 21 actes que la compondran. "Aquests mesos conjugarem actes que ja són tradició a la nostra ciutat, com pot ser l'Aplec de Gegants i Cabuts, amb totes aquelles noves propostes que a nivell musical o teatral podrem gaudir per primera vegada en aquest inici de 2019", ha explicat el regidor de l'àrea Vicent Granel, en la presentació que ha tingut lloc en el CMC La Mercè. 

Al seu costat, el tècnic de l'àrea cultural, Rafa Marañón ha detallat la totalitat dels 21 espectacles i actes que es podran gaudir a Borriana durant els pròxims tres mesos. En aquest sentit, destaca ja que aquesta setmana amb la celebració de Sant Antoni es podrà gaudir del taller de balls tradicionals i la dansà i bureo que tindran lloc el dia 20. 

Serà amb l'arribada del mes de febrer i les celebracions en honor a Sant Blai, "quan de nou durant cinc caps de setmana consecutius es podrà triar a Borriana entre infinitat d'opcions culturals", com poden ser la dotzena edició de l'Aplec de Gegants i Cabuts del dia 2 de febrer, l'actuació de Pep Gimeno el Botifarra i el seu espectacle Botifarra a Banda del dia 9 del mateix mes, o l'actuació de la Coral Sant Yago de València que arribarà el dia 10. A això cal sumar la quarta edició del festival Espais de Música i Art Contemporani (emac.), que portarà a Borriana a artistes del nivell de Soleá Morente, Delaporte, Nuria Graham o Maria José Yergo entre molts altres artistes i creadors. A més, també durant els mesos de febrer i març es podran visitar les exposicions Enmig de Terres d'Antonio Chacón i La gran Bellesa: fauna africana d'Alberto Navarro en el CMC La Mercè.

Tot això es completa amb l'oferta teatral que inclou la representació de Women Comedy de Comedy Plan en el Teatre Payà el dia 29 març, Les 7 diferències com a obra infantil de la companyia El Pont Flotant per al diumenge 31 de març. Com ha volgut remarcar Granel, "són només alguns dels principals espectacles que podrem gaudir a Borriana durant aquests primers mesos de l'any, així que animem a la ciutadania a continuar apostant pel consum de cultura a nivell local, i que també puguen mantindre's informats en tot moment sobre les propostes i diferents opcions amb la subscripció al servei de missatgeria a través de Whastapp enviant un missatge amb nom i cognoms al telèfon 691 674 083. Estem convençuts que amb l'esforç fet des del departament per al disseny d'aquesta programació, les xifres de participació de veïns i veïnes de la ciutat continuaran creixent, i Borriana continuarà com a referent dins de l'oferta cultural per a la seua ciutadania".

Noticias relacionadas

next