Hoy es 29 de junio y se habla de COGENERACIÓN cd castellon MOTOR VILLARREAL FEMENINO

Ferrando ha inaugurat la jornada 'Cap a una alimentació sostenible i saludable'

Diputació defensa l'estratègia 'De la Granja a la Taula' en el Dia Mundial de la Salut

7/04/2022 - 

CASTELLÓ. El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló, Pau Ferrando, ha inaugurat la jornada Cap a una alimentació sostenible i saludable impulsada per la Fundació Novessendes i que ha tingut lloc aquest matí a la Universitat Jaume I.

En l'acte Ferrando ha defensat el paper de les cooperatives, xicotetes empreses i persones autònomes que es dediquen a la producció i distribució d'aliments a les nostres comarques. "Des del servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals, treballem amb totes elles i les acompanyem en aquest camí de transició ecològica, que ens permetrà impulsar l'entorn rural des d'aquesta nova perspectiva, a la que diem nova encara que moltes vegades la trobem i la rescatem del diàleg i de l'aprenentatge amb les persones de generacions anteriors", ha reivindicat.

Promoció de l'agroecologia 

Aquest esdeveniment s'emmarca dins la campanya de sensibilització "Llaurant un Futur Sostenible" per a la promoció de l'agroecologia com a motor de canvi cap a un sistema alimentari alineat amb els ODS a les comarques de Castelló i ha comptat amb la participació de persones expertes com Vicent Tortosa i Maria Dolores Raigón.

La jornada ha conclòs amb una mesa d’experiències a càrrec de representants de l’Horta del Rajolar, Malaerba, Cuinatur Castelló i l'ONG Pankara, a més d’un taller de “show cooking” a càrrec de Cuinatur.

Noticias relacionadas

next