Diputació intensifica la presència del valencià en les campanyes turístiques de Castelló

12/06/2021 - 

CASTELLÓ. El Patronat Provincial de Turisme consolidarà la presència del valencià en les campanyes de promoció turística de les comarques de Castelló. Així s’ha compromés la diputada de Turisme, Virginia Martí, en una trobada amb representants de la Plataforma per la Llengua, en la qual s’han abordat múltiples vies d’acció per a potenciar l’ús institucional de la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana. 

Martí ha destacat que la inclusió del valencià a la publicitat i a altres finestres de difusió turística "és un compromís amb la ciutadania valencianoparlant, els quals també tenen el dret a rebre informació en la seua llengua".

La presència de la llengua pròpia al Patronat de Turisme no serà nova d’ara, sinó que ve un temps treballant-se "amb molta cura i estima". Ho ha exemplificat amb la recent actualització de la imatge turística de la província, que per primera vegada ha introduït el topònim ‘Castelló’ a la marca, que conviurà amb el nom en castellà en les promocions a gran escala. A més a més, també ha destacat que des d’enguany s’ha introduït l’ús del valencià a les xarxes socials del Patronat. "Pas a pas aniran apareixent més suports en la nostra llengua", ha finalitzat la diputada.

Noticias relacionadas

next