en el menador

DJ Fonki Cheff imparteix un taller immersiu sobre la tècnica dels discjòqueis

10/12/2019 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per al dissabte 14 de desembre una actuació didàctica a càrrec del DJ Fonki Cheff amb la intenció d’oferir una experiència immersiva sobre la tècnica del disc jockey. La sessió, que està dirigida a públic familiar, tindrà lloc a les 18 hores al Menador espai cultural amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Fonki Cheff és un dels dj més actius en l’escena espanyola des de 1998. El seu estil és variat i eclèctic fins a abarcar sons tan dispars com la rumba, el funk, el disc i el boogaloo, i amb predilecció per la música negra de ball. 

Els set anys a Londres i sis anys als Estats Units, i els incomptables viatges a Cuba, nord d’Àfrica, tota Europa i altres destinacions fan que la maleta de discos d’aquest melòman empedreït siga una de les "més estranyes i cotitzades del moment" amb milers de discos de vinil en la seua col·lecció, el que fa de les seues sessions un viatge al voltant del món a través de les seues músiques, segons esmenten des de l'UJI.

Noticias relacionadas

next