dirigit a xiquets de 5 a 11 anys

Un espectacle interactiu pren el Museu de Belles Arts per a ensenyar valors ballant 

10/01/2020 - 

CASTELLÓ. El Museu de Belles Arts de Castelló, acull aquest dissabte 11 de gener, l’espectacle-taller Què et danses?. Una activitat familiar dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 11 anys  i que organitza, conjuntament, l’Institut Valencià de Cultura i CocinandoDanza de Compañía Improvisada.

Què et danses? és un espectacle interactiu en què els xicotets i les seues famílies descobreixen, en primera persona, els principals elements de la dansa d’una manera lúdica i divertida.  A més, es demana la intervenció del públic per a ajudar al desenvolupament d’aquesta activitat, per a implicar-lo i fer-lo partícip d’aquest taller.

Entre els objectius d’aquesta activitat està donar a conéixer i acostar la dansa al públic general i mostrar que la dansa és àmplia i plural, utilitzar la dansa com a vehicle socialitzador així com valorar les pròpies capacitats, fomentar el respecte pels altres i educar en la igualtat de gènere.

El Museu de Belles Arts de Castelló ha dut a terme activitats puntuals de tallers de dansa i música però atés el bon acolliment d’aquestes ha decidit fer un taller continu que s’inicia dissabte 11 de gener i es repetirà el 8 de febrer i el pròxim 7 de març.

L’espectacle-taller té una duració aproximada d’1 hora i 30 minuts i no cal tindre coneixements de dansa previs. Per a realitzar aquesta activitat és preferible portar roba còmoda i calcetins, expliquen des de l'organització.

CocinandoDanza


Henar Fuentetaja i Miguel Tornero, pedagogs, coreògrafs i intèrprets, dirigeixen des de 2013 el seu propi projecte artisticopedagògic, CocinandoDanza, juntament amb la seua companyia de dansa Compañía Improvisada. Creen espectacles de dansa amb valors socials i mediambientals i desenvolupen tota una activitat docent entorn a la dansa i el moviment amb l’objectiu de promocionar i difondre la dansa entre el gran públic.

Noticias relacionadas

next