dirigit a xiquets de 5 a 11 anys

Un espectacle interactiu pren el Museu de Belles Arts per a ensenyar valors ballant 

10/01/2020 - 

CASTELLÓ. El Museu de Belles Arts de Castelló, acull aquest dissabte 11 de gener, l’espectacle-taller Què et danses?. Una activitat familiar dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 11 anys  i que organitza, conjuntament, l’Institut Valencià de Cultura i CocinandoDanza de Compañía Improvisada.

Què et danses? és un espectacle interactiu en què els xicotets i les seues famílies descobreixen, en primera persona, els principals elements de la dansa d’una manera lúdica i divertida.  A més, es demana la intervenció del públic per a ajudar al desenvolupament d’aquesta activitat, per a implicar-lo i fer-lo partícip d’aquest taller.

Entre els objectius d’aquesta activitat està donar a conéixer i acostar la dansa al públic general i mostrar que la dansa és àmplia i plural, utilitzar la dansa com a vehicle socialitzador així com valorar les pròpies capacitats, fomentar el respecte pels altres i educar en la igualtat de gènere.

El Museu de Belles Arts de Castelló ha dut a terme activitats puntuals de tallers de dansa i música però atés el bon acolliment d’aquestes ha decidit fer un taller continu que s’inicia dissabte 11 de gener i es repetirà el 8 de febrer i el pròxim 7 de març.

L’espectacle-taller té una duració aproximada d’1 hora i 30 minuts i no cal tindre coneixements de dansa previs. Per a realitzar aquesta activitat és preferible portar roba còmoda i calcetins, expliquen des de l'organització.

CocinandoDanza


Henar Fuentetaja i Miguel Tornero, pedagogs, coreògrafs i intèrprets, dirigeixen des de 2013 el seu propi projecte artisticopedagògic, CocinandoDanza, juntament amb la seua companyia de dansa Compañía Improvisada. Creen espectacles de dansa amb valors socials i mediambientals i desenvolupen tota una activitat docent entorn a la dansa i el moviment amb l’objectiu de promocionar i difondre la dansa entre el gran públic.

Noticias relacionadas

en el Conservatori Superior de Dansa de València

Danza para derribar barreras

Por  - 

El Conservatori Superior de Dansa de València ofrece, de forma pionera en España, un grado especializado en la Danza Social como formación específica en la especialidad de Pedagogía de la Danza

next