X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

el 27 d'abril

El públic juvenil viurà la seua pròpia fira literària amb les 'Lletres al carrer' de Vila-real

17/04/2019 - 

CASTELLÓ. Vila-real acollirà el dissabte 27 d'abril, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.0 hores a la plaça de la Vila, una nova edició de la jornada 'Lletres al carrer', iniciativa que serveix d'avantsala de la pròxima edició de la Fira del Llibre. Així ho han fet saber el regidor d’Economia, Xavier Ochando, i l’editora Inma Pitarch (Perica la literària), els quals han presentat aquest dimecres l'esdeveniment. "Fidels al nostre compromís per la promoció de la cultura literària i les llibreries, i en general la dinamització de les àrees comercials de Vila-real, celebrarem aquesta nova jornada enfocada fonamentalment a la promoció de la literatura infantil i juvenil”, ha assenyalat Ochando. 

Entre d’altres, Lletres al carrer comptarà amb tallers d’animació infantil, activitats d’escriptura, dibuix i caricatura per als xiquets, i presentació de llibres a càrrec dels autors. En concret, aquest acte comptarà amb els escriptors Miguel Alayrach (La revolució dels animals lletjos), José Sanchis (Penumbras), Ana Rosa Sanfeliu i Maria Griñó (El núvol que no sabia ploure) i la youtuber Isabel Lacen, qui presentarà Con lo que tú vales

La jornada també comptarà (17.30 hores) amb la presentació de La papallona Matilda en kamishibai (teatre japonés menut amb marionetes), obra de Rosabel Canós i publicat per l’editorial Edicions País del Mar de Vila-real. Els Tarkin Boys, disfressats de personatges emblemàtics de La Guerra de les Galàxies, tancaran la programació.

Ochando ha destacat la consolidació de la jornada, com a element diferenciador i de promoció “no només de la lectura, sinó també d’un sector molt important a Vila-real com és el del llibre”.  Lletres al carrer, a més es configura com a avantsala de la Fira del Llibre, que se celebrarà del 23 al 26 de maig, a la plaça de Colom. Les bases de la fira ja estan publicades i s’ha obert el termini perquè tots aquells comerços, llibreries o editorials que vulguen participar puguen sol·licitar-ho. “Ja tenim confirmades la presència de 21 autors i autores entre signatures, presentacions i taules redones, a més d’altres activitats en col·laboració del Mercat Central, com una paella que es farà al carrer a través d’un curset de Sheila Llop amb productes del mateix mercat”, avança el regidor. També hi haurà una parada pròpia de la Fira del Llibre dins del mateix mercat, com a punt publicitari i d’informació abans i durant la fira.

Noticias relacionadas

next