"Espigons ja!"

El veïnat de Nules ocupa els carrers per a exigir la regeneració de les platges

24/07/2022 - 

CASTELLÓ. Nules continua aquest diumenge amb les accions reivindicatives per exigir la regeneració de les seus platges. De manera que, coincidint amb la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels conductors, el veïnat d’aquesta població ha recorregut amb els seus vehicles de les principals avingudes i carrers de la zona marítima.

Així doncs, amb el soroll dels clàxons dels vehicles, i amb cartells reivindicatius els veïns i les veïnes de la població marítima han eixit, una vegada més, al carrer per a mostrat el seu malestar. 

Espigons ja! o Regeneració Ja! són els lemes de les diferents mobilitzacions que des de fa un anys s’estan portant a terme i que, també aquest cap de setmana, s’ha plasmat en les pancartes reivindicatives que el veïnat de les Platges de Nules ha penjat als seus habitatges per exigir la defensa i la regeneració del litoral de Nules.

Cal recordar que el divendres va tindre lloc una concentració amb la lectura d’un manifest de denúncia per la situació de deixadesa de les autoritats competents. 

De nou, aquest acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Nules, l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme, el moviment “Platges de Nules. Associació per la defensa del patrimoni cultural i natural”, i l’Associació de Veïns de la Platja de Nules.     

Noticias relacionadas

next