al Pati dels Tarongers

Un nou espai de vacunació front al General substitueix a l'hospital de campanya des d'aquest dilluns

23/01/2022 - 

CASTELLÓ. El Departament de Salut de Castelló adequa un nou espai de vacunació al Pati dels Tarongers de l'edifici docent annex a l'Hospital General que substituirà, d'aquesta manera, a l'Hospital de campanya.

L'accés a aquest punt de vacunació es ralitzarà des d'aquest dilluns 24 de gener per l'avinguda Benicàssim, front a la parada d'autobús urbà, i l'eixida serà pel carrer La Carrasca. La vacunació es realitzarà a persones citades per SMS per rebre la dosi de reforç.

El Departament de Salut de Castelló ha iniciat ja durant la darrera setmana la vacunació de la franja etària dels 39 als 30 anys a diversos municipis de l'interior. Als nuclis amb més població, està previst que dimecres es finalitze amb els majors de 40 anys i s'inicie també amb els menors d'aquesta edat, els quals ja han rebut la citació.

A més, la vacunació continuarà paral·lelament amb citació prèvia per SMS al recinte cedit per l'Ajuntament de Castelló de La Pèrgola, on els divendres s'oferirà també vacunació sense cita.

Als dos punts de la capital de la Plana es vacunarà a població de Castelló i Grau, Borriol, Almassora, l'Alcora, Benicàssim i Torreblanca. Per la seua part, els centres de salut d'Atenicó Primària del nuclis rurals continuaran amb la vacunació conforme a l'estratègia actual.

També es fintalitzarà aquesta setmana la vacunació de la població pediàtrica als col·legis després dels 12 dies programats.

Informació sobre les vacunes

Noticias relacionadas

next