grau de castelló

Els Botafocs proposen un Sant Jordi diferent amb llibres, dracs i tallers

21/04/2023 - 

CASTELLÓ. L’associació cultural Botafocs organitza un conjunt d’actes per al 22 d’abril, al davant del Casal Jove del Grau de Castelló, denominat 'Per sant Jordi, els dracs a la Plaça', en la seua segona edició, per tal de potenciar la participació ciutadana i la difusió cultural, al voltant del dia del llibre.

L’horari del matí serà de les 12 a les 14 hores, i es contempla la realització de tallers manipulatius per a totes les edats, mostra de llibres i una exposició de dracs de l'entitat, així com d’altres dibuixats.

L’horari de la tarda serà de les 18 a les 19 hores amb uns altres tallers, exposició dels dracs i mostra de llibres, així com a partir de les 19’30h una mostra de foc de dracs i dimonis, al davant del Casal Jove.

S’ha lliurat informació i s’ha potenciat la participació dels centres educatius del Grau, així com de les AFA dels mateixos. Els tallers contemplen l’ambientació de la plaça del Casal Jove amb el bestiari de Botafocs, els dracs pintats, la creació de dracs individuals, la creació de punts de llibre en format del bestiari del dia, la elaboració de roses, tallers de foc del bestiari infantil i de dimonis, així com tallers de retallables,etc. Per a totes les edats.

Botafocs també participarà el 23 d’abril a la Festa per la Llengua de la Vall, i així mateix anirà a les localitats de Castellgalí (6 de maig) i Llinars del Vallès(13 de maig) amb el bestiari, en trobades de bestiari on ha estat convidat, i així mateix ja esta preparant la Nit de sant Joan al Grau de Castelló i la XXI Trobada de Dimonis per sant Joan i sant Pere, com a propers actes de cultura popular. La XXIII Trobada de Bèsties de Foc es realitzarà el 14 d’octubre, per motius econòmics i espaials.

Noticias relacionadas

next