cicle 'Cinema, Drets i Dignitat' 

El Teatre del Raval projecta el guardonat film de Neus Ballús, 'Sis dies corrents'

29/04/2022 - 

CASTELLÓ. El Teatre del Raval de Castelló inaugura aquest 3 de maig la 13ª edició del cicle 'Cinema, Drets i Dignitat' organitzat pel Grup Local d'Amnistia Internacional. Les sessios tindran lloc cada dimarts, a les 19:00 hores, fins al 17 de maig. L'entrada és lliure i gratuïta per a tot el públic. 

La pel·lícula que es projectarà en aquesta ocasió és Sis dies corrents, realitzada l'any 2021 i dirigida per Neus Ballús. Basat en situacions i personatges reals, el film relata el dia a dia de la vida de Moha, Valero i Pep, treballadors d'una empresa de lampisteria de la perifèria de Barcelona. Durant una setmana, Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per a substituir el Pep, que es jubila. Però el Valero considera que el Moha "no dona el perfil", i dubta que els clients accepten a un treballador marroquí a les seues cases.

El cicle, que se celebra a Castelló cada primavera des de l'any 2010, organitzat pel Grup Local d'Amnistia Internacional, pretén conscienciar i fer reflexionar a la ciutadania sobre les violacions dels drets civils, econòmics, socials i culturals que es produeixen en diferents societats i parts del món, a través de l'exhibició d'una selecció de pel·lícules en les quals es plantegen qüestions d'aquesta mena, amb l'objectiu de moure-la a actuar en la promoció i defensa d'aqueixos drets.

La resta de pel·lícules que completaran el cicle són, Adam, de Maryam Touzani (el 10 de maig) i La mujer de la montaña, de Benedikt Erlingsson (el 17 de maig).

Noticias relacionadas

next