Hoy es 25 de junio y se habla de rototom sunsplash MASCARILLAS coronavirus Marie claire

llista completa dels guanyadors

En Xicotet premia a 'Uno' com a millor curtmetratge del 2018

28/01/2019 - 

CASTELLÓN. La Mostra Audiovisual Vila d'Onda 'En Xicotet’ organitzada per l'Ajuntament ha premiat l'obra Uno del director Javier Marco com el millor curt del certamen. Així mateix, Thais Blume, ha obtingut el premi com a millor actriu, Pedro Casablanc, el de millor actor i El escarabajo al final de la calle de Joan Vives s'ha alçat amb el premi al millor curt en valencià i amb el premi del públic. El tinent d'alcalde de Cultura, Lluís Pastor, ha assegurat que “els membres del jurat hem tingut una tasca molt complicada, ja que el nivell de les obres audiovisuals ha sigut molt alt. Aquesta nova edició d'En Xicotet ha sigut la de la consolidació d'un festival que està creixent i que demostra la bona salut del sector al País Valencià”.

Els guardonats rebran un premi de 600 euros i un trofeu cadascun; mentre que el premi del públic és de 300 euros i s'ha decidit amb els vots dels assistents a les projeccions. El jurat ha estat compost pel mateix Pastor, Carme Juan, actriu; Javier Quevedo, escriptor i crític cinematogràfic; Marta Martín, directora de LABCOM (Laboratori de Comunicació Audiovisual i Publicitat) de l'UJI i Alfonso Nogueroles, director i productor. Cal recordar que durant la mostra s'han projectat 15 obres de creadors valencians i s'ha pogut gaudir d'una gran varietat de gèneres i estils. A més, enguany el festival ha volgut fer un pas més i ha celebrat una taula redona per a debatre la situació del sector a la província de Castelló amb especialistes de diversos àmbits de la creació audiovisual.

El tinent d'alcalde de Cultura assegura que “continuarem donant suport a un sector, com el dels curtmetratges perquè pensem que és molt important per a aquests creadors que les administracions públiques aposten pel seu talent. Des del departament de Cultura fem una aposta per tot tipus d'expressions artístiques durant tot l'any, tant les que arriben a un públic més massiu com les que busquen fer-se un lloc i que moltes vegades sorprenen les persones que no acostumen a consumir-les”.Noticias relacionadas

next