Hoy es 29 de noviembre y se habla de

La companyia preveu la creació d'un centenar de llocs de treball

STN invertirà 88 milions d'euros per a obrir una nova fàbrica de taulell de gran format a Nules

26/07/2023 - 

CASTELLÓ. Nules comptarà, previsiblement a partir de l'any que ve, amb una nova indústria. Ho farà gràcies a l’ampliació del grup STN, el qual preveu invertir 88 milions d’euros en unes noves instal·lacions que s'ubicaran al polígon la Mina i que es destinaran a la producció de materials de gran format.

De fet, els responsables de l’empresa s’han reunit recentment amb l’alcalde de Nules, David García, i amb el regidor d’Indústria, César Estañol, per a explicar-los aquest important projecte per al municipi que preveu començar l’activitat l’any 2024.

100 llocs de treball

Aquesta inversió del grup STN permetrà la contractació d’un total de 100 persones entre la planta de producció i el centre logístic. Amb un total de 84.000 metres quadrats, 57.000 corresponents a la planta de producció i 27.000 al centre logístic, i una capacitat productiva de 5.000.000 de metres quadrats anuals, el grup STN ampliarà les seues instal·lacions. En la primera fase la inversió serà de 48 milions i els altres 40 milions addicionals s’invertiran en la segona fase.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Nules s’assenyala que aquesta
iniciativa és molt important tant per a Nules com per a la resta de la província de Castelló, “donat que la inversió i ampliació previstos pel grup STN permetrà la creació de nous llocs de treball. De fet, el consistori ha donat suport a l’empresa en aquest projecte des del primer moment, i ho seguirà fent col·laborant amb ells en totes les gestions administratives pertinents per a que aquesta nova aposta del grup STN per Nules siga una realitat el més aviat possible”, comenta l’alcalde, David García.

Noticias relacionadas

next