Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 14 de julio y se habla de SANIDAD coronavirus jabones beltrán Playas DESCONFINAMIENTO

els premis: vals per a consumir en els establiments locals

I tu què fas a casa?: Nules convoca un concurs per a promoure l'entreteniment durant l'estat d'alarma

22/03/2020 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha convocat un concurs entre la ciutadania per a promoure l’entreteniment i incentivar la realització d’activitats des de casa mentre estiga en vigor l’Estat d’Alerta. Així doncs, les persones participants en el concurs #NulesEsQuedaACasa podran pujar imatges i vídeos de diversa temàtica com ara receptes de cuina tradicional, jocs interactius i tradicionals, activitats esportives o culturals, tallers d’escriptura o dibuix, manualitats o accions solidàries, entre altres possibilitats al Facebook de l’ajuntament.

“Es tracta d’una iniciativa amb la que es vol contribuir a incentivar la ciutadania a fer diferents activitats des de casa promovent per tant l’entreteniment mentre no pugam eixir del nostre domicili. A més, es vol també ajudar al comerç local una vegada finalitze aquesta situació excepcional”, explica l’alcalde de Nules, David García.

En aquest sentit, cal assenyalar que hi haurà diferents premis consistents en vals per a consumir en els establiments del comerç local. De manera que, aquelles imatges i vídeos que tinguen més vots seran les guanyadores d’aquest concurs local. Les persones interessades en participar-hi ho poden fer fins al dimarts 31 de març.

Altres iniciatives

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules fa també una crida a la ciutadania sol·licitant material i voluntariat per a cosir mascaretes que seran donades als qui realitzen serveis essencials a la població, al centre de salut i a hospitals. Les persones interessades poden cridar a partir dilluns, 23 de març, al telèfon de l’ajuntament 964 67 00 01.

De la mateixa manera,  demana als llauradors de Nules que tinguen un tractor amb turbo o equip similar ajuda per a realitzar tasques de desinfecció a la localitat. “Necessitem voluntariat per a augmentar els tractaments que s’organitzaran en diferents torns”, matisa García. 

 


Noticias relacionadas

next