en el mucbe

Isidoro Moreno exposa els seus paisatges 'viscuts' a Benicarló

23/06/2023 - 

CASTELLÓ. El Mucbe acull fins al 6 d’agost l’exposició ‘Paisajes en el tiempo 2008-2023’ d’Isidoro Moreno López, una mostra d’aquest pintor de Valladolid que inclou el seu primer treball, realitzat el 2008, i la seua última obra, datada d’aquest mateix 2023, de manera que es pot contemplar a la perfecció l’evolució del seu treball al llarg d’aquests 15 anys.

La regidora de l’equip de govern, Maite Pellicer, ha acompanyat l’artista en la inauguració de l’exposició, on es mostren algunes obres molt personals, com ara quadres de la seua mare o quadres de gossos,  però sobretot es mostren els paisatges que Isidoro Moreno ha anat pintant durant tota la seua trajectòria.

Paisatges molt diversos, de neu, de muntanya, o de platja, que també reflecteixen conceptes pictòrics molt diferents. Però tots ells, tal i com ha reconegut el propi artista, amb un punt en comú: "tots són paisatges viscuts, en el sentit que, abans de pintar-los he dialogat amb ells, els he estimat, me n’he enamorat, i després, els he pintat". 

Les obres, algunes de les quals s’exposen per primera vegada al públic, s’han realitzat amb diferents tècniques com oli, acrílic, pintura seca o marmolina.

Isidoro Moreno ha agraït al Mucbe la seua aposta per la cultura i també al públic que visita les exposicions, "que és qui, al final, fa gran la nostra pintura".

Noticias relacionadas

next