Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Jocs i tallers mediambientals a les places de Castelló per a conscienciar al veïnat

13/11/2019 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Castelló impulsa una nova campanya de conscienciació mediambiental, organitzada des de la regidoria d'Infraestructura Verda, que arrancarà el dissabte que ve, 16 de novembre, i es prolongarà fins al diumenge 1 de desembre. "Realitzarem tallers i jocs per a tota la família amb l'objectiu de conscienciar als veïns i veïnes en temes i avançar cap a una ciutat més sostenible", ha explicat la regidora Isabel Granero.

Les activitats d'aquesta iniciativa denominada Placejant. Gaudim les places i els parcs d’una ciutat mediambientalment sostenible, es faran durant els pròxims tres caps de setmana, dissabtes i diumenges, en 12 places i parcs de Castelló, des de les 11.00 fins a les 14.00 hores. "Amb això, complim un dels compromisos recollits en el Acord de Fadrell, d'impulsar campanyes de conscienciació i participació mediambiental infantil amb tallers de reciclatge", ha assegurat la regidora responsable d'Infraestructura Verda.

La programació començarà aquest cap de setmana en la places Doctor Marañón i Carmen Albert (el dissabte 16 de novembre) i en el Primer Molí i parc de la Serra d’Espadà (el diumenge 17 de novembre). El 23 de novembre els tallers es traslladaran a les places Major i Miquel Peris; i el 24 de novembre, a Fadrell i Illes Columbretes. El 30 de novembre la nova campanya Placejant arribarà a Josefina López i Vilanova d'Alcolea; i l'1 de desembre es donarà per acabada aquesta proposta en el Bulevard Blasco Ibáñez i la plaça de l’Era.

Noticias relacionadas

next