'Jo i el món'

Joe Pask presenta el seu nou disc a Castelló

13/10/2021 - 

CASTELLÓ. Joe Pask és rock, és folk i és americana, tot això amanit amb el sentir de l'escena indie valenciana. Després de tres anys de silenci, i una pandèmia pel mig, Joe Pask tornen amb Jo i el món (Primavera d'Hivern / La Fera CC, 2021), el segon projecte del músic valencià que ha comptat amb el seu productor de capçalera, Blai Antoni Vañó. Un tàndem musical que en aquest treball va un pas més enllà, i és que Joe Pask i Blai Antoni Vañó han explorat noves sonoritats i maneres de transmetre les emocions a través de la seva música.

Jo i el món és, segons comunicat, "un reflex de l'afartament pel paper residual i l'abandonament social a què s'han vist condemnats, en el món actual, els coetanis de la generació. Lletres, arranjaments i composicions carregats de visceralitat són la definició de Joe Pask".

A banda de Blai, a Joe Pask l’acompanyen els companys de sempre: Andreu Vidal tocant el baix, Dani Serra a la bateria i Martín A. Ivars a l'altra guitarra, una banda amb un rodatge de 5 anys. En l’àmbit visual, aquest disc compta amb la direcció artística de Mònica Llop.

La banda presentarà el seu nou disc el pròxim divendres 15, a les 20:00 hores, en el Pub Terra de Castelló. 

Noticias relacionadas

next