Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el 29 de desembre

La Banda Jove de Borriana puja a l'escenari del Teatre Payà amb els solistes com a protagonistes

28/12/2018 - 

CASTELLÓN. La Banda Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca pujarà a l'escenari del Teatre Payà aquest dissabte, a les set de la vesprada, per a celebrar el tradicional concert de Nadal. Aquesta vegada, amb els joves solistes com a protagonistes, ja que tres d'ells han acabat els seus estudi en el Grau Mig Professional de Música, i un dels reconeixements per part de l'agrupació serà aquesta actuació.

Així, sota la batuta de Norma Menges Vidal, el concert de Nadal es convertirà de nou en una de les tradicions que tanca l'any a Borriana. Aquesta vegada, la directora ha apostat pels joves solistes de la Banda Jove perquè siguen els protagonistes durant la vesprada del 29. D'aquesta manera, el saxofon, el clarinet i la percussió seran la carta de presentació del concert en els quals Adrián Marques Monfort, Gabriel Constant Blasco i Marta Soriano, respectivament, seran els encarregats de posar la música al concert, acompanyats pels seus companys d'agrupació.

L'esdeveniment arrancarà amb 'Duncannon Overture' de James D.Ployhar, i la presentació a la Banda Jove sobre l'escenari. Després serà el moment d'Adrián Marques amb el saxofon i l'obra 'Baghira', del valencià Ferrer Ferran. Una aposta del jove músic per a agradar als presents. També, la 'Storia' de Jacob de Haan, deixarà espai perquè a continuació siga Gabriel Constant al clarinet, qui interprete 'Jumper Clarinet' del també valencià Oscar Navarro. I per a tancar, Marta Soriano mostrarà la seua destresa en la percussió amb 'Xilofonia' de Lionel Beltrán-Cecilia.

El concert finalitzarà amb 'Smile Boulevard' de David Rivas, i alguna sorpresa més que estan preparant els músics més joves de l'agrupació musical. Com sempre, l'entrada serà gratuïta fins a completar aforament.


Noticias relacionadas

next