el primer directe a les festes de sant pere

La Banda Municipal de Castelló fa parada al Grau amb un programa de cinc concerts

27/06/2022 - 

CASTELLÓ. La Banda Municipal de Castelló, baix la batuta de José Vicente Algado, oferirà el pròxim dimecres 29 de juny, festa de Sant Pere, el tradicional concert en homenatge al patró de la ciutat. Serà a les 19.15 hores, al templet del Grau, amb un programa per a tots els públics dins de les festes del Districte Marítim, amb peces com el pasdoble ‘Guitarra española’, d’Enrique Igual Blasco; ‘Steel obertura’, de Jose Alberto Pina; ‘La venta de los gatos, de José Serrano, i, per a tancar, el popular preludi d‘El tambor de granaderos’, de Ruperto Chapí. El mateix dia, la formació municipal participarà en la processó del patró, a partir de les 21.00 hores.

Tanmateix, el cicle de Concerts al Templet torna al Grau dins l’agenda estival de la Regidoria de Cultura en acabar les festes amb quatre concerts els dies 8, 15, 22 i 29, a les 20.00 hores. Per engegar la programació, divendres 8 de juliol actuarà el Grup de Metall Greu, amb un programa que combina la música popular, clàssica i contemporània, sota el títol de ‘Low, low, low’.

El seguirà el ‘Passeig musical’ del Quintet de Metall el dia 15, amb blues, vals, tangos i pasdobles; l’homenatge a Pedro Iturralde del Grup de Saxofons el 22; i tancarà el programa el concert ‘De pel·lícules i més!’ del Quintet de Metalls, amb conegudes bandes sonores, el darrer divendres, 29.

Noticias relacionadas

next