a la plaça Hort dels Corders

La Banda Municipal de Castelló prepara un concert en homenatge a les víctimes de la Covid-19 

10/09/2020 - 

CASTELLÓ. Castelló ultima els preparatius del concert-homenatge a les víctimes de la Covid-19 i als professionals dels serveis essencials que han treballat intensament durant els mesos més durs de la pandèmia. La Banda Municipal serà l'encarregada de portar endavant aquest tribut, el qual se celebrarà aquest dissabte, 12 de setembre, a la plaça Hort dels Corders a les 20.00 hores.

El programa del concert serà "delicat, profund i íntim, a través de idees de reconeixement, dol i esperança", com ha explicat el director de la banda, Marcel Ortega. Així, la formació musical interpretarà el 'Fanfare for the Common Man', d'Aaron Copland; el tema 'Sea of Wisdom', de Daisuke Shimizu, i 'Adagio', de Samuel Barber, en la transcripció de Calvin Cluster.

Així doncs, Cultura disposarà cadires per assistir al concert, però l’aforament de l’espectacle estarà limitat i hi haurà control d’accessos, amb entrada per rigorós ordre d’arribada. És per això que el consistori obrirà les portes al públic 30 minuts abans de l’inici del concert, és a dir, a les 19.30 hores de dissabte. Seran obligatòries l’utilització de la de mascareta, l’aplicació de gel hidroalcohòlic en accedir i mantenir les distàncies marcades entre cadires (de mínim 1,5 metres), a més de seguir les indicacions del personal de control.

Cal recordar que la Banda Municipal de Castelló ja va acompanyar el públic castellonenc durant els mesos d’estat d’alarma amb la iniciativa La Banda a Casa. Gràcies a aquest projecte, els i les músics de la formació van oferir diversos tutorials i demostracions musicals i van interpretar peces conjuntes, com el tradicional ‘Rotllo i Canya’ o el pasdoble ‘Castellonera’.


Noticias relacionadas

next