Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

La Càtedra Reciplasa i els Centres per la Sostenibilitat de Castelló ofereixen formació ambiental al professorat

3/04/2020 - 

CASTELLÓ. La Càtedra Reciplasa de Gestió de Residus Sòlids Urbans de la Universitat Jaume I ha col·laborat amb la Comunitat de Centres per la Sostenibilitat de Castelló per a la realització de diversos tallers formatius per al professorat d’educació no universitària al llarg del primer trimestre del 2020. Aquests tallers tenen l’objectiu de proporcionar al personal docent materials, destreses i recursos per a aplicar a les aules dels seus centres i transmetre als seus estudiants la necessitat de posar al centre de tots els objectius el nostre planeta.

En aquesta edició, els tallers han centrat els seus esforços a aprofundir en el coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), més coneguts com Agenda 2030, i en el consum responsable. El ponent  Vicent Paradells va explicar com els ODS pretenen abordar les causes fonamentals de la pobresa i la necessitat universal d’obtenir un desenvolupament a favor de totes les persones, així com aquests aborden les tres dimensions del desenvolupament sostenible: el creixement econòmic, la inclusió social i la protecció del medi ambient. També Maria Jesús Vilches i Clara Segarra van assessorar el professorat en matèria de consum responsable i dels aliments procedents de l’agricultura ecològica, com a medi per a la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, oferint recursos i eines per a tractar aquests temes als centres educatius.

La Comunitat de Centres per la Sostenibilitat de Castelló, amb el suport de la Direcció Territorial d’Educació i el Seminari d’Educació Ambiental de Castelló, té l’objectiu de posar en contacte tots aquells centres educatius de les diferents comarques de Castelló que desitgen treballar la sostenibilitat. Actualment, aquesta comunitat compta amb uns 90 centres adscrits a les seues activitats.

Noticias relacionadas

next