també es suspen 'eclipsi total'

La covid obliga a ajornar el concert de la Banda Municipal de Castelló amb Spanish Brass

12/01/2022 - 

CASTELLÓ. La Banda Municipal de Castelló ajorna el concert previst per a aquest diumenge 16 de gener a l'Auditori, donades les circumstàncies sociosanitàries provocades per la Covid-19, que han afectat alguns membres.

Sota el títol 'Estel·lars', el concert comptava amb la participació del prestigiós quintet de metall Spanish Brass i la col·laboració del Planetari de Castelló a través d'un muntatge audiovisual. 

El pròxim concert previst de l'agrupació municipal serà el diumenge 30 de gener.

El Paranimf cancel·la 'Eclipsi total' 

També el Paranimf ha hagut de suspendre la funció d'aquest divendres 14 de gener d'Eclipsi total per un cas positiu de Covid en l’equip artístic. "Lamentem la suspensió de l’espectacle, però recordem la importància del compliment estricte dels protocols de prevenció per garantir la seguretat d'espectadors i artistes", han informat des de l'organització, la qual assegura que es recuperarà la representació "tan prompte siga possible, atenent el calendari del Paranimf i el de la companyia".

Pel que fa a les entrades adquirides anticipadament, es pot sol·licitar la devolució, bescanviar-les per les d’un altre espectacle o per les del mateix espectacle quan tinga data assignada.

Noticias relacionadas

next