X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

La Cursa de les Dones congrega a 4.000 persones per a reivindicar els drets del sexe femení

10/03/2019 - 

CASTELLÓN. Al voltant de 4.000 persones han sortit a les 11 del matí d'este diumenge des del Passadís de les Arts del parc Ribalta per a reivindicar els drets de les dones. Les activitats d'animació han sigut protagonistes fins que l'alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d'Esports, Enric Porcar, han donat el tret de sortida a la Cursa de les Dones. Les corredores han partit lluint un dorsal unitari: el 803, en referència al 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Les participants han baixat per República Argentina, seguint per l'avinguda Doctor Clarà i el carrer Navarra fins la plaça de la Pau. El carrer Major ha vist passar milers de dones que a l'altura de la plaça Maria Agustina han seguit per Alcalde Tàrrega fins enganxar novament amb la Ronda Magdalena, que les ha portat a la meta del parc Ribalta. El recorregut de tres quilòmetres d'aquesta marxa no competitiva ha sigut completat per les participants a diferents ritmes.

Els organitzadors han proporcionat aigua i begudes energètiques en acabar la cursa. Tant el Patronat d'Esports com el Servei d'Igualtat d'Oportunitat entre Homes i Dones de l'Ajuntament s'han mostrat satisfets amb l'organització i la participació de la ciutadania de Castelló.

next